KINDERFEESTJES

Ja, ik kan ook bij u thuis komen voor kinder-/verjaardag feestje.
Ik heb bij mij thuis helaas géén mogelijkheid daarvoor !

Ik neem dan alle benodigdheden mee en kunnen de kinderen aan de slag om een leuke glashanger te maken. De maat van de glashanger is 12,5 x 12,5 cm.

Nou  zult u zeggen:  kinderen met glas laten werken:   Wat gevaarlijk !!

Tot nu toe heeft nog geen enkel kind een verwonding opgelopen.                                                  De enige die pleister(s) nodig heeft,  ben ik altijd zelf !

De tijd dat ze bezig zijn: is niet precies te schatten. Het ene kind is eerder klaar dan het andere, afhankelijk wat ze er precies van willen maken. Het ene kind is er ook handiger in dan de ander, maar net of ze gewend zijn wat te knutselen.

Maar elk kind maakt toch meestal iets waar ze tevreden over zijn en wat ze leuk in hun slaapkamer voor het raam kunnen hangen.Gemiddeld zijn ze 1 tot 1½ uur bezig. Meestal langer !

Als de kinderen klaar zijn, dan leggen we hun glaswerkjes op een houten plaat en dan neem ik ze — zo voorzichtig mogelijk —  mee naar huis en daar worden ze dan “gestookt” in een speciale glasoven.

U moet ze later bij mij op komen halen , als ze klaar zijn.                                                               Daar maken we een afspraak over, of ik informeer u als ze klaar zijn !

Wilt u mij laten komen, dan moeten er    minstens 9 kinderen   meedoen (met minder kinderen betaalt u toch voor 9 kinderen!)

De kosten bedragen Euro 10,00 per kind.

Dit bedrag is gebaseerd op een locatie  niet verder dan 20 km  van mij vandaan. Is de afstand verder dan kunnen we in gezamenlijk overleg tot een oplossing komen !!

Misschien zegt u:  “maar dat is duur!”

Maar als u dit in overweging neemt, begrijpt u misschien deze prijs:

  • alles thuis bij elkaar zoeken en klaar zetten.
  • Alles bij elkaar toch 2 uur bezig, uit en thuis.
  • 1x heen en weer rijden (benzinekosten, die steeds meer worden)
  • thuis:  alles netjes op een ovenplaat leggen. Vaak is er toch iets wat verschoven en moet ik via een foto, die ik bij u gemaakt heb weer alles goed in orde brengen. Alles bij elkaar toch ca. 1 uur aan bezig.
  • Kosten aanvullende dingen: speciaal ovenpapier.
  • kosten stoken (energiekosten, afschrijving oven)
  • kosten voor het speciale glas (en dat is duur!)
  • uit de oven halen en schoonmaken.
  • inpakken voor het terugbrengen.
  • Atelier en oven weer opruimen.

Graag tot kijk! Jan de Jong tel. 0 6 – 1 4 9 1 5 4 0 0     mail:  dejong.j@gmail.com

Kijk hier eens naar de resultaten: onder het Menu…….Foto’s – Kinderfeestjes ! Meer foto’s moeten nog volgen  🙂

P.S. Ik neem geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele schade die zou kunnen ontstaan en ook niet voor eventueel letsel aan een kind en vraag daarvoor uw begrip !               Niet dat het onveilig is……..tot nu toe nog alles steeds prima verlopen. Verder wordt van de aanwezige ouder(s) verwacht, dat ze de kinderen helpen, want ik ben meestal heel de tijd bezig met glas op de gewenste maat snijden !